Wednesday, March 24, 2010

Aku dah hilang sabar

Seolah-olah kena tipu oleh penjual air-cond. Menyesal aku beli. Pada 31 januari 2010 aku beli. penjual tu kata ok. balik aku pasang langsung tak sejuk berpeluh lagi ada. pasang kipas lagi sejuk.. ni aircond aku beli tu...
pergi balik kat cina tu.. kata tak sejuk.. dia kata you pakai lama2 dia sejuk la... haram tak sejuk dah 2 minggu.... nak tunggu dia mai ambik jangan harap.. last2 aku sendiri pergi hantar kat kedia dia.. di parit buntar.. siang sdn bhd. memang nak kena siang..

memang ada warranty.. 1 tahun.dia hantar balik kilang. sekarang dah sebulan lebih tak dengar apa cerita.. tiap2 minggu aku ke kedai tu... buat macam lupa plak diorang ni... dah masuk minggu ke 5 aku follow up.. lepas ni aku nak pergi lagi.. tak jugak aku nak ambil tindakan buat report.......

No comments:

Post a Comment

Pages